Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Φουστανέλα 2012


Σάλο προκάλεσε η εμφάνιση νέων με μπλουζάκι You make me want your STD με αφορμή τους πανηγυρισμούς για την θριαμβευτική πρόκριση της Ελλάδας στον τελικό της Γιουροβίζιον. Στην ερώτηση πως αντιλαμβάνεστε τη φετινή μας συμμετοχή στο διαγωνισμό τραγουδιού, οι ηλικίες 16-24 δήλωσαν πως η συμμετοχή της Ελευθερίας Ελευθερίου θα τονώσει τον τουρισμό το φετινό καλοκαίρι και θα αποκαταστήσει τη φήμη της Ελλάδας ως χώρα που εκκόλαψε το greek kamaki, μέσα από τσιφτετέλο-ποπ μουσική.

Μέσα στο ντελίριο της πρόκρισης μάλιστα, δε δίστασαν να μιλήσουν για επισφράγιση της παραμονής της χώρας μας στο ευρώ μετά την εξασφάλιση μια θέσης στον τελικό.

Τέλος, ας κλείσουμε με ένα τραγούδι το οποίο παρά τους ελληνικούς στίχους, αποπνέει ένα διεθνή και παράλληλα αλκοολικό χαρακτήρα.
Το τραγούδι αυτό πιστεύουμε, no offence Ελευθερία, πως ακόμη και σήμερα θα μπορούσε να μας εκπροσωπήσει σε βαθμό που θα καθιέρωνε την ετήσια διοργάνωση του διαγωνισμού στη χώρα με βαθμολογικές ανακοίνωσεις από τα μέλη της τρόικας, συνεχίζοντας την multilingual παράδοση του Αλέξη Κωστάλα.

http://youtu.be/HQZKsBhIYA0

1 σχόλιο: