Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Χάπι νιού γίαρ

2012 λοιπόν... Ποιος το περίμενε, τα καταφέραμε όμως ως εδώ. Και το ταξίδι συνεχίζεται...

Πως περάσατε τα Χριστούγεννα; 
Εγώ είχα ένα βασικό στόχο, να στολίσω έλατο στο νέο σπίτι. Και παραλίγο να μην τα καταφέρω. Είναι καμιά φορά ο φαύλος κύκλος της καθημερινότητας με τη δουλειά και όλο αυτό το τρέξιμο που σου δένουν τα χέρια και πας να πνιγείς (σε μια κουταλιά νερό). Έτσι κ εγώ, είχα πάρει την απόφαση, αλλά δυσκολευόμουν στην υλοποίηση. Και φτάσαμε μια βδομάδα πριν τα Χριστούγεννα και το σπίτι ζητούσε απελπισμένα μια χριστουγεννιάτικη νότα. 
Στο τέλος, happy end. To έλατο, γόνος της οικογένειας Abies nordmanniana στέκεται περήφανο  δίπλα μου κλείνοντας περίπου 3 βδομάδες στο φιλόξενο διαμέρισμά μου (τώρα βέβαια πρέπει μάλλον να το μαζέψω, αλλά ήθελα να το χαρώ για τα καλά).

Τι να σας ευχηθώ για το 2012; Ο καθένας έχει τους στόχους και τα σχέδιά του και ελπίζω να είμαστε καλά (υγεία!) και να τα πετύχουμε. Εξάλλου το νέο έτος δίνει και επίσημα την αφορμή για μια νέα αρχή, για να αλλάξουμε ό,τι δε μας αρέσει και να γίνουμε καλύτεροι.

Καλή χρονιά σε όλους!




4 σχόλια:

  1. Καλή χρονιά με υγεία!Γιατί μας αξίζει!
    Κ εγω ελεγα να πάρω χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλα μετατέθηκε στους στόχους του 2012!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χριστουγεννιάτικη νότα σου ζήτησε, σονάτα ολόκληρη έφτιαξες!! Μήπως ξέφυγες λίγο από τον αρχικό στόχο; :P
    Να σε ευχαριστήσουμε όμως γιατί παρά τις αντιξοότητες και άνανδρες επιθέσεις "εκείνου" κρατάς το συνεργατικό μπλογκ ζωντανό!!
    Στην επόμενη σύσκεψη των συνεργατών θα προτείνω να σε ανακηρύξουμε "ψυχή" του συνεργατικού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολυ καλό το έλατο! και γιατί να το μαζεψεις?? ποιος το λεει?? εγω παντως αποφάσισα να κρατησω τα λαμπακια που έβαλα γιατι δίνουν ιδιαίτερη γιορτινή ατμοσφαιρα στο διαμερισματάκι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή χρονιά τέρας και συνεργάτες!!
    Δεν είναι κακό να αφήσετε τα στολίδια, απλά όσοι αφήσετε και λαμπάκια, να τα ανάβετε γιατί αλλιώς θα είναι σαν τα στολίσματα των δήμων, που μένουν κρεμασμένα στους δρόμους γιατί απλά δεν κάνουν τον κόπο να τα μαζέψουν και να τα ξαναβάλουν του χρόνου..Και εμείς θέλουμε τη γιορτινή ατμόσφαιρα, δεν είναι ότι βαριόμαστε να στολίζουμε ε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή