Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Μάγισσες!!!

Και εκεί που έχεις μόλις επιστρέψει και προσπαθείς ξανά να ανταπεξέλθεις στη σκληρή πραγματικότητα, να μην υποκύψεις στις άνανδρες επιθέσεις, να σταθείς στο ύψος σου, ΤΣΟΥΠ(!) εμφανίζονται μπροστά σου και δε δείχνουν κανένα έλεος...

Και ενώ τις κοιτάς από ψηλά αφού είναι και 1,5 μέτρο έκαστη, δε μπορείς να πιστέψεις ό,τι τα 2 αυτά ανθρωπάκια μπορούν να χύσουν τόση χολή μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!! Από τη μια η "Ρενάτα", από την ανάγκη της να μειώσει κάποιον φαντάζομαι, μιας και είναι η τελευταία τρύπα του ζουρνά και τα ακούει από όλους και από την άλλη η συμπαθέστατη διευθύντριά της, που νομίζει ότι είναι αυτή και ο θεός και όλοι οι υπόλοιποι δεν είμαστε καν διακριτοί γιατί είμαστε κατά πολύ κατώτεροί της...

Κι αν ας πούμε αποφασίσεις να πάρεις τα δυναμιτάκια σου, να κατεβείς στο γραφείο της και να το κάνεις καλοκαιρινό, έτσι για να σε θυμάται, θα σε πούνε τρομοκράτη και θα σε πάνε μέσα!! Μη σου πω θα θεωρήσουν πως ήταν και αμορφωσιά!!!!

Σας οικτίρω απελπισμένα κατσαριδοειδή, ξεπεσμένοι γύπες, σκυλιά μαύρα, ανηδόνιστες χλαπάτσες!!!

http://www.youtube.com/watch?v=d2fv2vObIaY

Και πριν κλείσω το μελιστάλαχτο αυτό ποστ να αφιερώσω το παραπάνω βίντεο στα ξαδέρφια μου, στη Δέσποινα, στον Αλέξη, στο Θανάση και στην καινούρια μας μπέμπα με την ευχή μια μέρα να πλακώσουν στο ξύλο κάθε "Ρενάτα", κάθε "Ραλλου", κάθε "μουστακαλλού", κάθε κομπλεξική/ αλλοπρόσαλλη "κουκλίτσα".

Θα ήθελα επίσης να το αφιερώσω σε έναν απίστευτο τύπο που μοιάζει με αρκουδάκι, απαντά στο όνομα Σουγκλάκος και τον οποίο θα ήθελα να ευχαριστήσω όπως και όλα τα παιδιά για το υπέροχο τετραήμερο που περάσαμε στην Κρήτη. Εις το επανειδείν!


2 σχόλια: